Forsiden - Triplx.dk

Sexlegetøj - Hvor køber du det billigst?

Der er ingen tvivl om, at sexlegetøj er blevet mere og mere populært. Ikke mindst efter at nethandlen er blomstret op, og du ikke er nødt til at besøge en snusket butik, hvor du altid vil føle at din nabo eller familie kommer tilfældigt forbi og afslører dig i at købe sexlegetøj.

Men sexlegetøj er altså blevet mere og mere mainstream. Ikke mindst, så er der kommet rigtigt meget nyt, og der er langt fra de gamle lilla jelly dildoer, og så overtil en ny dildo eller vibrator fra fx. LELO. De nye dildoer der bliver lavet i god kvalitets silikone, de er langt fra datidens jelly materiale i kvalitet og blødhed.

Til parrene er der også kommet en masse gode produkter. Her var We-Vibe først med deres par-vibrator, som i den grad er blevet langet over disken i de forskellige sexshops. Det er uden tvivl et af de mest populære produkter, og er nu kommet i et utal af forskellige former, farver og med og uden fjernbetjening eller kontrol via app.

Desuden er der kommet rigtigt meget sexlegetøj til mænd. Her snakker vi ikke oppustelige lolita dukker, men masser af lækkert sexlegetøj der gør hyggestunderne alene mere spændende. Tag et produkt som en Fleshlight, det er nok noget af det bedste legetøj der er kommet til mænd overhovedet. For små 400 kroner, der kan du få en mastubator der er formet som munden, fissen eller røven på din favorit pornostjerne. 

Her på siden er sexlegetøj også populært. Hvor vi har en hel kategori der er tilegnet legetøjet.

En af de ting er på vej frem er sex robotter. Tænk engang over det, en robot der minder om en kvinde, eller mand og som opfører sig som en rigtig fræk en af slagsen, som aldrig har hovedpine, og som kan blive ved lige så længe du har lyst. Her er der ingen hovedpine, menstruation eller andre dårlige undskyldninger. Det skulle da lige være hvis du har glemt at lade den op.

Men sexlegetøj kan være dyrt, meget dyrt. Derfor er det vigtigt at kigge sig for før man køber. Et af de steder hvor du kan være 100% sikker på at gøre en god handel er på siden dildo-priser.dk, hvor de sammenligner priserne på sexlegetøj. Det betyder for dig som kunde, at du altid kan være sikker på at finde det billigste sexlegetøj.